Neemt Michael Kors Versace over?

Michael Kors-fans, raken opgewonden omdat je favoriete handtas merk zou kunnen uitbreiden. En nee, ik heb het niet alleen over het openen van meer winkels.

Volgens Business of Fashion zou Michael Kors Holding Ltd. binnenkort de nieuwe eigenaar van Gianni Versace SpA kunnen zijn. Het Italiaanse modehuis dat verantwoordelijk is voor het maken van die kleurrijke zijden bloes en body-hugging jurken zou binnenkort een nieuw moederbedrijf kunnen hebben. Anonieme bronnen die betrokken zijn bij de transactie, vertelden Business of Fashion dat het merk dicht bij Gianni Versace SpA staat in een deal die wordt geschat op ongeveer $ 2 miljard.

Dit zal niet de eerste keer zijn dat Michael Kors Holding Ltd. een grote hoeveelheid contant geld laat vallen om een ​​mega succesvol merk onder zijn hoede te nemen.

Afgelopen november voegde de modegroep Jimmy Choo, het iconische schoenenlabel, aan zijn selectie toe voor een koele $ 1,2 miljard. Dus dit nieuws zal het mode-imperium van Michael Kors nog groter maken.