Kleed je zoals Gigi, het nieuwste damesmode-icoon

Gigi Hadid is een stijlicoon waar bijna elke dame naar opkijkt. Als je geen idee hebt wie ze is … nou, het wordt tijd dat je uit die grot komt waar je in hebt gewoond. Ze maakt een stempel op de mode-industrie en ze is door de top genoemd als het nieuwste damesmode-icoontje fashionista’s over de hele wereld. Ze is overal te zien, van het opleiden van GUESS-campagnes tot het nieuwe gezicht van Maybelline, een van de beroemdste merken ter wereld. Ze liep zelfs voor topontwerpers als Marc Jacobs en Chanel.

Wat Gigi zo uniek maakt, is hoe ontspannen haar persoonlijke stijl is. Ik denk dat ze de moeiteloze, de model-off-duty look belichaamt. Het is het soort stijl waar bijna iedereen van houd. Hier zijn twee Gigi-ensembles die zo gemakkelijk opnieuw te creƫren zijn, en ik wed dat je waarschijnlijk een aantal (zo niet alle) kledingstukken in je garderobe hebt.

Een klassieke legging met tennisschoenen

het is de perfecte mix van edgy en sportief. Een crop top helpt om je rondingen te laten zien en je benen te verlengen. Ik bedoel, je zou terug kunnen komen van een training in de sportschool, maar als je een gebreide trui om je schouder gooit, zie je er nog steeds fris en chic uit.

Niets schreeuwt gespannen als een leren broek, vooral een met goud garnituur.

En zoals je kunt zien, schommelt Gigi uit die broek in haar laatste Maybelline-shoot. Combineer het met een losse zwarte tanktop en felle zwarte stiletto’s en het is de perfecte ‘All Black Errthang’-look die je elke dag kunt dragen.