Goyard designer handbags zijn je investering waard

Een tas is niet zomaar een tas – het is een item dat je herinneringen levend houdt, het neemt je plaatsen mee waar je bent geweest en het kan plaatsen brengen waar je naar toe wilt. Kortom, het is een stempel op stijl en op je levenservaringen en daarom kan het een sentimentele waarde hebben. Maar op een meer praktisch niveau, moet een tas degelijk zijn, lang meegaan en er zo nieuw mogelijk uitzien, zelfs na meerdere jaren van gebruik. En als we het beu zijn, willen we het misschien voor een hogere prijs kunnen verkopen dan we het hebben gekocht, anders zouden we er niet van kunnen profiteren. Sommige tassen zijn precies het tegenovergestelde – we geven er een aardig bedrag aan uit, en ze blijken niet zo goed te zijn als we dachten. Bovendien merken we dat we niet veel geld voor hen kunnen krijgen wanneer we ze opnieuw willen verkopen. Maar niet alle tassen zijn zo – sommigen van hen zullen aan al onze wensen voldoen. Een daarvan is een design tas van Goyard.

Als je een tas wilt bewaren en ervoor wilt zorgen dat deze lang meegaat, maak je geen fout door een Goyard-design tas te kopen.

Hoewel de tassen weinig media-aandacht trekken, zijn St. Loius Totes de beroemdste van het merk. Ze zijn gemaakt van Goyardine, een mengsel van linnen, hennep en katoen, ontworpen om lang mee te gaan. De tassen van Goyard Saint Louis zijn geweldig vanwege hun eenvoud. Ze zijn ook perfect voor elke gelegenheid – ze kunnen worden gebruikt voor een snelle reis naar de winkel, maar ook voor gelegenheden waar je er een beetje op moet letten. Samen met een paar designer-zonnebrillen vormen ze de perfecte accessoires voor een wandeling in het park of om te winkelen.

Het materiaal kan niet gemakkelijk worden beschadigd, dus de kans bestaat dat het voor je gemakkelijk is om je tas enkele jaren te bekijken vanaf het moment dat je hem hebt gekocht en te herkennen dat het dezelfde tas is. De tassen zijn ook waterdicht, zodat je niet hoeft te controleren of je eerst moet controleren of je ze wel of niet mee naar buiten neemt. Het is heel eenvoudig, maar toch stijlvol en hoewel het niet goedkoop is, zou het kopen van het een slimme investering van je kant zijn, vanwege de zojuist genoemde redenen.

Het nieuwe product van Goyard is een Goyard Anjou-tas, en deze is een beetje duurder dan de Saint Louis, maar ook de prijs waard. Hoewel Anjou erg op Saint Louis lijkt, heeft het iets dat Saint Louis niet heeft – het is omkeerbaar; aan de ene kant is het gemaakt van Goyardine en aan de andere kant van generfd leer.

Goyard heeft ook een Belvedere-tas, die enigszins een mengsel is tussen een handtas en een reistas.

Goyard Saigon tas is een beetje meer vintage, met een houten handvat. Deze is meer geschikt voor formele gelegenheden dan voor gewone gelegenheden.

Al deze tassen zijn een goede investering als je ze wilt houden. Maar wat als je ze wilt doorverkopen?

Ze dienen ook goed voor dit doel vanwege hun unieke positie op de markt. Goyard is geen erg populair merk en krijgt weinig media-aandacht. Het is ook niet beschikbaar in elke winkel; Anjou, bijvoorbeeld, je kunt alleen in flagship stores in New York en Parijs komen. Maar ze hebben ook een bepaalde aanhang, wat betekent dat je een koper zou kunnen vinden als je hem wilt verkopen. Bovendien, omdat ze niet zo aanwezig en geadverteerd zijn, zou je ongeveer 1,3 keer de originele prijs kunnen verdienen die je hebt betaald in een winkel waar je het hebt gekocht.

Hieruit blijkt duidelijk dat Goyard-tassen een goede investering zijn. Het enige probleem is om ze te vinden, omdat ze niet op elke hoek beschikbaar zijn. Maar als je er een kunt bemachtigen, wees er dan van verzekerd dat je geld goed besteed is.