Dwayne Johnson en Under Armour lanceren de nieuwe ‘Chase Greatness’-collectie

Dwayne Johnson doet het weer, vers van het succes van Jumanji: Welcome to the Jungle, en minder dan een maand voor de release Rampage, lanceert de hardst werkende man in Hollywood een nieuwe collectie Under Armour-kleding uitgebracht.

Chase Greatness, de nieuwste samenwerking met Project Rock. heeft zowel heren- als dameskleding, evenals een update van de editor-favoriete UA Project Rock Delta-trainer.

Ontworpen in samenwerking met Seven Bucks Creative – het zaakje van Johnson en zijn zakenpartner Dany Garcia-Chase Greatness markeert een grotere, moediger stap in het vertellen van verhalen van een man die al een wereldomspannende carrière heeft gemaakt met grote, gedurfde verhalen. De verzameling begint met ‘Build the Belief’, een verhaal van een jaar lang ‘viert een beweging van gewone mensen die hun werk doen om beter te worden en het ondenkbare te bereiken’.

“We willen allemaal wat verandering in ons leven, misschien zelfs grootsheid,” vertelt Johnson. “Maar het is niet gemakkelijk. Soms denken we niet dat we goed genoeg zijn, of soms levert het leven een moeilijke hand op. Maar dat is precies waarom we hosselen. Op de moeilijkste momenten in mijn leven, heb ik vastgehouden aan een simpele waarheid: als je rug tegen de muur staat, is de enige uitweg die hebt, gewoon hard werken. Omdat wanneer je het werk doet, rep door rep, dag na dag bouw je iets in jezelf. Je bouwt de overtuiging dat je meer kunt doen. “

Dat klinkt misschien een beetje dom van iemand anders, maar van Johnson – die voortdurend praat over een beter leven door het geloof in wat je kunt bereiken met hardnekkig hardnekkig hardnekkig werk – dat is precies wat een heleboel mensen moeten.

“Dat is wat onze Project Rock-samenwerking met Under Armour inhoudt,” zegt Johnson. “We geven mensen niet alleen de tools om hun grootheid te volgen, we creëren een beweging van mensen die bereid zijn om het werk in te zetten.”

Wat betreft de werkelijke swag? Deze collectie is duidelijk ontworpen met toegewijde atleten in het achterhoofd, maar tegen prijzen die je budget niet opslokken. De nieuwe Threadborne Vanish-t-shirts, tanks en mouwloze hoodie – allemaal nietjes uit Johnson’s Iron Paradise-stijl, zijn ontworpen met een atletische pasvorm en gemaakt van sneldrogend materiaal. De bijgewerkte Delta-trainers onderhouden de enkelsteun en het slanke profiel van het origineel, terwijl ze drie nieuwe kleurvarianten toevoegen: wit, staalgrijs en een gele tint, het best te omschrijven als “ja ik sta op het punt om een ​​extreem “leg day” te hebben”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *