De 5 overhemden die elke man zou moeten hebben

Het overhemd van een man kan zijn uitstraling elegant omlijsten tijdens een presentatie en later zijn transpiratie absorberen tijdens een moeilijke ondervraging. Het kan een ondersteunende rol spelen door zijn sportjas te versterken of het kan alleen staan ​​en het middelpunt van zijn outfit zijn. Met dit gezegd te hebben, laten we kijken naar de 5 overhemden die mannen in hun kleren kast moeten hebben.

1 Op maat en wit

Een wit overhemd gaat nooit uit de mode, maar het is verrassend hoeveel mannen dit kledingstuk zo verkeerd hebben. Zoek naar een katoenen poplin-materiaal dat de vorm niet verliest en dat eenvoudig genoeg is om te dragen met een pak of op zichzelf. Pasvorm en stof zijn hier de sleutel, dus zorg ervoor dat u goed wast en vervangt zodra er vergeling is onder de slijtage van de armen of de stof.

2 Klassieke cheques

Voor zover prints gaan, kun je niet meer klassieker of feilloos dan cheques krijgen. Verlaat de gekke plekken en bloemen nog een keer (of nooit, echt) en team checks met ongestructureerde basisbeginselen in het weekend of meer formele werkkleding.

3 Bleek blauw Oxford

Begunstigd door de goed geklede mannen van Europa met een goede reden, zal een lichtblauw shirt het moeilijkste item in je garderobe zijn. Rol de mouwen op en combineer het hele weekend met een spijkerbroek, of draag een ingestorte broek met een neutrale riem en een marine blazer voor opgeknipte momenten.

4 Iets voor altijd

Klassiekers zijn voor altijd, maar het is leuk om zo nu en dan te genieten van een seizoensgebonden kleur of stof om dingen interessant te houden. Linnen heeft een heropleving in alle vormen en we houden ervan hoe Asos de pasvorm gestroomlijnd hebben gehouden en de perfecte tint kaki hebben gebruikt om deze klassieke stijl bij te werken.

5 Failsafe Denim

Het is tijd om te stoppen met denken aan een spijkerbroek als een trendgericht item en het omarmen als een essentieel kledingstuk. De fit en diepe chambray-kleur is moeilijk te verslaan en deze schoonheid wordt alleen maar beter met de tijd en met liefde. Ongetwijfeld de investering waard.