5 Trends voor deze herfst.

Modeweetjes

Nu de herfst weer voor de deur staat is er weer een verandering in de mode. Wij zijn gekomen met de 5 beste trends voor de herfst/winter van 2019. De trends staan vooral in het teken van de zachtere kleuren.

 

Lichtgeel is het nieuwe paars

De zoektocht naar jassen en blazers in de kleur lichtgeel groeide afgelopen maanden met wel 450% volgens Stylight. Deze kleur was afgelopen winter ook al in de mode en blijft dus doorgroeien. De kleur doet het goed op een zongebruinde huid en is daarom populair.

 

Grote maten

Jassen en blazers in grotere maten kopen is een trend die al jaren actief is. Eens in een decennia komt hij terug en koopt men massaal XXL-maten. Wat extra ruimte onder de jas omdat je misschien meerdere lagen kleding draagt is extra populair.

 

Fuchsia is back

Naast lichtgeel, is fuchsia weer helemaal terug in de mode. De zoekopdrachten naar jassen en blazers in deze kleur nam met 122% toe. Alleen Turkoois ontbreekt nog om de kleuren uit de jaren 80.  

 

Beige het nieuwe blauw

Bescheiden en net beige is back in town. Als je niks met die felle kleuren hebt kun je altijd nog voor neutraal beige gaan. Beige steeg net zo hard als fuchsia het afgelopen jaar. De kamelen kleur jassen en blazers doen het over het algemeen erg goed.

 

Neon? Waarom niet!

Neon is al langere tijd helemaal in de mode en deze trend blijft zich ook doorzetten in de herfst/winter van 2019. De grote kledingmerken zoals Balenciaga en Saint Laurent omarmen deze trend al langere tijd.

 

Waar ga jij deze herfst voor? Laat het weten in de reacties!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *