5 jurken die elke vrouw nodig heeft in haar kledingkast

Jurken drukken een gevoel van vrouwelijkheid uit dat vrouwen graag belichamen. Met zoveel opties kan het echter moeilijk zijn om erachter te komen welke essentieel zijn voor het creëren van een complete garderobe. Hier zijn vijf jurken die elke vrouw nodig heeft om haar kast vol en veelzijdig te houden.

Overhemdjurk

De overhemdjurk is een nietje voor alle evenementen en gelegenheden. Met de juiste stijl kan het worden aangekleed voor op kantoor of voor een leuk avondje uit. De beste manier om een ​​hemdjurk te rocken is met een paar kenmerkende schoenen. Schakel de opvallende brogues die je draagt ​​uit voor een paar sprankelende wedges en je bent klaar om cocktails te drinken met je vrienden.

Wikkeljurk

Een wikkeljurk raakt je op de juiste plaatsen met zijn tijdloze silhouet. Je kunt nooit misgaan met dit soort kleding, vooral als je het in verschillende kleuren draagt. Zoals de iconische Diane von Furstenburg zei: “de wikkeljurk deed vrouwen voelen hoe ze zich wilden voelen … vrij en sexy”. Welke vrouw wil zich niet vrij en sexy voelen? Met de wrap-jurk kun je dat en meer doen.

Off-the-shoulder jurk

Er is iets subtiel en sexy aan een vrouw in een jurk met blootgestelde schouders. Omdat dit de populairste trend van dit seizoen is, zou elke vrouw dit soort jurk in haar collectie moeten hebben. Niet alleen ziet het er overdag moeiteloos uit, het roept ook een zwoele gloed op als de zon ondergaat. Als je het koppelt aan een rode lip voor het avondeten, zie je er schattig en verfijnd uit.

Maxi jurk

Het perfecte ding om aan te trekken, vooral voor casual uitstapjes zoals naar het strand gaan is een maxi-jurk. Voor de dagen dat je comfortabel en schattig wilt zijn, is dit het te selecteren item. Met de juiste kleur en detaillering kan een maxi-jurk op de grond naadloos met uw partner in een romantische avond schuiven.

Kleine zwarte jurk

Deze jurk is niet alleen een klassieker, maar een noodzaak als je naar de garderobe van een vrouw gaat. Geïntroduceerd door Coco Chanel, de kleine zwarte jurk bestaat al sinds de jaren 1920 en blijft een statement in de kast van elke vrouw. De perfecte LBD is er een waar een vrouw het meest zelfverzekerd in is. Met de juiste pasvorm is deze jurk ideaal voor elke gelegenheid.