4 Manieren voor mannen om hun stijl te verbeteren

Bij Modeweetjes.nl zijn we gelijke kansen stylisten en trainers, en het is ons opgevallen dat we al onze inspanningen hebben gericht op vrouwen. We willen absoluut inclusief zijn, dus deze week gaat het allemaal om de jongens. Uiterlijk op de werkplek is voor iedereen van belang, ongeacht geslacht. We hebben uitgebreid gesproken over de wetenschap achter dressing voor succes, en dat is allemaal ook relevant voor mannen. Sterker nog, veel van de studies waarnaar we verwijzen wezen mannelijke deelnemers toe.

We beginnen met het behandelen van vijf veelgemaakte fouten die mannen vaak maken. Deze fouten kunnen eenvoudig worden verholpen en door ze eenvoudigweg te elimineren (vanaf vandaag!), Maak je enorme vooruitgang in je garderobe op kantoor.

Rimpels: dit is eenvoudig, draag niets dat gerimpeld is. Als je in een gerimpeld overhemd op kantoor komt, zeg je eigenlijk dat het je niks kan schelen. Je zult er uitzinnig uitzien en zal zeker geen vertrouwen uitstralen. We houden niet van strijken, dus kiezen we voor een geweldige stomer. Het werkt wonderwel en er is eigenlijk iets kleins aan het kijken naar de rimpels die uit een kledingstuk vallen … maar ik dwaal af …

T-shirts met korte mouwen en een stropdas: we weten dat het daar warm kan worden, en we voelen ons voor jullie allemaal in lange mouwen op het metro platform (vooral als we in een mouwloze jurk zitten), maar vertrouw ons, ga niet er. Kies simpelweg een shirt met lange mouwen en rol de mouwen op. Er zijn vele geweldige tutorials op YouTube die je de gepolijste manier laten zien om die mouwen van je onderarmen te krijgen, als dat je doel is.

Te korte stropdassen: over stropdassen gesproken, zorg dat ze de juiste lengte hebben. Het moet recht op of boven de riem raken.

Blootgestelde ondershirts: als je ‘tie-less’ gaat doen en van plan bent je shirt los te maken, laat je hem niet vallen. Kies een v-nek optie en houd de halslijn schoon.

Slecht passende items: we hebben deze voor het laatst bewaard, maar het is waarschijnlijk de MEEST voorkomende fout die we zien (vrouwen maken deze fout vaak ook!). Hieronder zullen we wat meer in detail treden, maar fit is alles, en een goede kleermaker kan je beste vriend zijn.

Elimineer deze fouten uit je garderobe en je bent goed op weg om een ​​gepolijste, professionele uitstraling te krijgen. Als je een stap verder wilt gaan en je stijl game wilt laten stijgen, begin dan eens te denken aan een paar van deze gebieden:

Fit komt als eerste:

We doen een bericht waarin we focussen op fit in de komende maand of zo, dat is belangrijk. De meeste mannen die in de val lopen om slecht passende kledingstukken te dragen, kiezen stukken die te groot zijn. Niet veel mannen kunnen off-the-rack kopen en hebben het perfect passen, maar dat is waar een goede kleermaker van pas komt. Ook bieden veel detailhandelaren gratis on-site wijzigingen aan – zeker neem ze mee op.

Zodra je een pak aantrekt dat je goed past, zul je nooit meer iets anders willen dragen. In een casual kantoor, zal een goed passend denim een ​​onmiddellijke upgrade zijn. Probeer een nauwsluitende knop naar beneden en je zult je afvragen waarom je die flodderige hebt gekozen. Een sportjas die plat op de schouders ligt, perfect sluit en precies de juiste hoeveelheid manchet toont, maakt een wereld van verschil. Je gaat een beetje rechter staan, spreekt met meer zelfvertrouwen en je collega’s en klanten zullen er zeker rekening mee houden.

Think in Color

Met werkkleding voor mannen hebben veel jongens de neiging om zich aan de veilige kant te vergissen. We snappen het, het is gemakkelijker om veilig te zijn. Maar laten we eerlijk zijn, het is ook saai. Safe is veranderd in een eigen uniform; wit of blauw overhemd (of polo of t-shirt in een casual kantoor) en zwarte, marine blauwe of bruine jurk broek (of kaki of jeans in een casual kantoor). Als dit ‘uniform’ u bekend voorkomt, raden wij u aan om wat kleur op te nemen en misschien een beetje buiten uw comfortzone te stappen. Roze (zacht, niet zoet) is een geweldige kleur voor mannen, met name in professioneel gebruik. Ruil je blauwe overhemd in voor een roze en zie hoe je je voelt. Geel, rood, paars en groen zijn ook geweldige toevoegingen.

Speel met afdrukken:

Zodra je pasvorm en kleur onder de knie hebt, is het tijd om door te gaan naar afdrukken. Het kan voor sommigen ontmoedigend lijken om prints te mixen, maar het is eigenlijk vrij eenvoudig. Als je het eenmaal onder de knie hebt, opent het een hele nieuwe wereld van styling opties.

Er zijn 2 belangrijke dingen om over na te denken als je begint met het mixen van afdrukken; schaal en kleur. Met schaal trekken tegengestelden aan. Als een afdruk grootschalig is, kiest u een kleinere verkoop voor je tweede afdruk. Bij het denken over kleur, zou er een aantal overeenkomsten moeten zijn tussen de afdrukken, iets dat ze aan elkaar hecht.

De duivel is in de details

De details van een outfit zijn wat het echt onderscheidt en vestigen je als de stijl kerel in je kantoor. We hadden het over banden, ze zijn een geweldige plek om te beginnen als je een band met het kantoor draagt. We houden ook van een pochet. Een pochet voor een man staat gelijk aan statement sieraden voor een vrouw. Het heeft de macht om een ​​anders basale blik te verheffen. Het kan ook de kers op de top van een echt stijlvol ensemble zijn. Sokken zijn iets anders om over na te denken. Als je op een veilige manier speelt, koppel je je sokken waarschijnlijk aan je broek en je schoenen. Daar is natuurlijk niets mis mee, maar een kleurrijke, zelfs grillige sok (we kennen een man die roze flamingo’s schommelt) kan meegaan in het presenteren van je persoonlijkheid en een beetje leven in je werk look.

Experimenteer, heb plezier en volg ons voor meer specifieke styling tips voor mannen in de komende maanden!