Kerst kerstcadeau’s voor haar

Kerst om de hoek, dus het is tijd om te gaan nadenken over een nieuw cadeau voor  die speciale vrouw in je leven, of het nu een moeder, een zuster, een vrouw of een vriendin is.

Maar vrees het jaarlijkse bezoek aan de winkels dit jaar niet, want we hebben hier de ultieme lijst met ideeën samengesteld, dus er is vast iets waar ze van houdt, of ze nu schoonheidsspecialist is, op zoek naar iets dat blinkt of met de neus wil zitten in een goed boek.

Met de meeste winkels die nu geschenkverpakkingen aanbieden, levering van de volgende dag en incassoservices is het nu gemakkelijker dan ooit om alles wat je nodig hebt op één plek te krijgen.

Gepersonaliseerde zelfgemaakte naamketting

Dit is perfect voor een ieder. Perfect voor enthousiaste fans van Sex and the City, of mensen met ongebruikelijke namen, dit is een persoonlijk geschenk waarvan ze zeker weet dat je het niet haastig hebt opgepikt.

Gouden wijnglazen

Deze opvallende glazen zullen altijd gebruikt worden De ‘Astrid wijnglazen’ bijvoorbeeld hebben een helder goudkleurig, prachtig honingraatpatroon dat een ieder betoverd zal achterlaten.

Vintage wandkaart

Perfect voor “arty” types, de Vintage Wall Chart Print bijvoorbeeld, laat je stappen in ‘een wereld van historische antropologie en plantkunde’, en is perfect voor het opfleuren van de muren.

“Becoming” door Michelle Obama

De autobiografie van het jaar, Becoming door Michelle Obama is het langverwachte boek van de voormalige First Lady. Dit boek bevat vol boeiende anekdotes, verhalen en nog veel meer.

Download het van Waterstones voor £ 12,50

Een stijlvolle deken

Op zoek naar iets om haar warm te houden, maar dat ook een trend is? Kies daarom voor een deken die een mooie print heeft. Het is perfect voor het koudere weer, en zal ook elke woonkamer opvrolijken. of slaapkamer.

Satijn bedrukte Pyjama-set met lange mouwen

Je kunt een nieuw paar pyjama’s niet verslaan met kerstmis. Ze zal dol zijn op het schattige bloemenpatroon met rosé gouden accenten bijvoorbeeld, waardoor ze warm blijft terwijl ze er toch chic uitziet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *